Vijesti

Pripreme za Adventski sajam u punom jeku

Posted

Pripreme za Adventski sajam u punom su jeku, doznajemo u Kulturno-sportskom centru Prozor-Rama.
Ovih dana bit će postavljene adventske kućice u kojima će posjetitelji, prema dosadašnjim prijavama izlagača, moći kušati i kupiti domaće proizvode ramskih proizvođača, od različitih likera, domaćih čajeva i zanimljivih rukotvorina, do vrhunskog sira iz mijeha. U ponudi će biti i božićni kolači, kao i pšenica i božićni nakit.
Najzanimljiviji štand bit će svakako onaj humanitarni, na kojem će grupa djevojaka (Ivana Andjelić, Anita Jelić i Ruža Babić) na vlastitu inicijativu prodavati kuhano vino, pivo, kobasice s umakom i fritule, a sav prihod od prodaje će ići u humanitarne svrhe, potrebitima u našoj općini, kako bi radost Božića stigla i u njihove skromne domove.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane za sudjelovanje na ovom sajmu, a koji se do sada nisu prijavili, da to učine, jer mjesta još ima, i da izlože i ponude svoje proizvode, kako bi prezentirali ono čime se bave, a istovremeno obogatili ovaj događaj.
Podsjećamo da će se Adventski sajam održati u nedjelju, 19.12.2021. godine na Trgu dr. Josipa Stadlera ispred crkve u Prozoru. Prodajni sajam će započeti u 9, a kulturno-zabavni program u 12 sati.
U kulturno-zabavnom programu će nastupiti Dječji zbor župe Prozor, Udruga „Ramska tradicija“ i ramski glezbenici Ana Topić i Ivan Vlajčić.
Dobro došli!