Kulturne manifestacije i događajiVijesti

Pozivamo Vas na predstavu “Stadler”

Posted

Dragi čitatelji, pozivamo Vas na predstavu „Stadler“ koju će u Domu kulture u Prozoru izvesti Hrvatsko kazalište Travnik u subotu 28. siječnja 2023. s početkom u 19 sati.
Predstavu organiziraju JU Kulturno sportski centar Prozor Rama i sestre Služavke Maloga Isusa u povodu 104. obljetnice smrti prvog vrhbosanskog nadbiskupa i utemeljitelja sestara Služavki Maloga Isusa sluge Božjega dr. Josipa Stadlera.
„Posebna nam je čast biti domaćinima ovog predivnog događaja kojeg organiziramo sa sestrama Služavkama Maloga Isusa jer je sluga Božji dr. Josip Stadler zapravo i utemeljitelj naše župe Presvetoga Srca Isusova u Prozoru. Stoga vas sve pozivamo da dođete na ovu predstavu te da svojom prisutnošću svi zajedno odamo priznanje i čast utemeljitelju naše župne zajednice koji je zapravo ostavio neizbrisiv trag u BiH i mjesnoj crkvi!“- poručuje organizator Kulturno-sportski centar Prozor-Rama.
Prije same predstave, u čast dr. Josipa Stadlera i Bogu na slavu zapjevat će i mladi župe Prozor. U uvodnom dijelu programa ovogodišnji prvopričesnici i Prijatelji Maloga Isusa će nas, svojim recitacijama i duhovnim mislima koje nam je sam Stadler ostavio na dar, podsjetiti na sve vrednote i sve ono čemu nas je sluga Božji Josip Stadler svojim karakterom i življenjem pokušavao naučiti- a sve to će naša mladost izvesti uz poticaj i animiranje časne sestre Marinele Zeko.
DOBRO DOŠLI!